beukenhuisje boulac


Ga naar de inhoudsopgave

Beukenhuisje

Het Beukenhuisje is gelegen op het schitterende vakantiepark "Le Boulac" in het hart van de Belgische Ardennen vlakbij het dorpje Izier. Het is rustig gelegen, biedt veel privacy en beschikt als een van de weinige huisjes over 3 volwaardige verdiepingen. Het huisje is geschikt voor 7 personen en is door zijn indeling ideaal voor 2 families die samen maar toch een beetje apart op vakantie willen gaan. Alle ruimten zijn voorzien van centrale verwarming. Als extra verwarming of puur voor de gezelligheid heeft onze zithoek ook nog een grote rustieke houtkachel. Het huisje is ook voorzien van privéWIFI.

Via de voortuin, met parkeerplaats voor uw wagen, komt u in de hal op het gelijkvloers. Aansluitend is er de zeer ruime leefruimte die bestaat uit een zithoek en open keuken met grote tafel voor 7 personen. De gezellige zithoek heeft een flatscreenTV, DVD-speler en muziekinstallatie. Tevens is er een boeken- & CD/DVD-kast en zijn er verschillende gezelschapsspelen voor jong en minder jong. Voor de allerkleinsten is er een grote speelkoffer om in op ontdekking te gaan. De open keuken is voorzien van alle modern comfort. Er is onder andere een vitrokeramische kookplaat, senseo, vaatwas, combi grill-warme lucht-microwave, nieuwe grote diepvries-koelkastcombinatie, ....
Op dezelfde etage is er ook nog een toilet en aparte doucheruimte.

Via de open trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping terecht waar 2 slaapkamers en een toilet zijn. De ene slaapkamer is voorzien van 2 boxspringbedden en de andere heeft 2 éénpersoonsbedden. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel met warm en koud water. Voor de kleintjes is een lavaboverhoogje voor handen. Op de overloop is ook nog een éénpersoonsbed met kleine speelhoek. Voor de veiligheid is er boven aan de trap een poortje voorzien.

Via de trap naar beneden, eveneens met veiligheidspoortje, komt u op de benedenverdieping welke aansluit bij de grote achtertuin. Deze etage bestaat uit een hal, waar de was-droogcombinatie staat, en een zeer ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en met in de open ruimte een wastafel, ligbad en aparte douche. In deze ruime slaapkamer staat op u ook nog een hometrainer te wachten ...

Vanop de nieuwe ruime houten terras, met nieuwe tuinset, kijkt u uit over de grote achtertuin en kunt u er uw (klein-)kinderen zien ravotten. U hebt een schitterend zicht op het achterliggende bos tot aan het grote meer en kunt er met wat geluk een eekhoorn, hert, specht, buizerd, boomklever, ... gadeslaan. (verrekijker aanwezig in het huisje)

Rondom het huis is zon aanwezig. ’s Morgens reeds volop zon op het terras en in de tuin. Ook in de middag zon in de voor- en achtertuin en op het terras. De ruime achtertuin, met unieke puddingsteen van ongeveer 360 miljoen jaar oud, beschikt ook nog over een barbecuehuisje en wordt afgesloten met een klein kabbelend, maar ondiep, beekje waarin de kinderen naar hartelust kunnen spelen en dammen bouwen. Vanuit de tuin trek u zo het bos in voor een deugddoende en ontspannende wandeling. (verschillende wandelingen beschikbaar in de infomap in het huisje)

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldig verblijf midden in de natuur in het hart van de Ardennen.

Start | Beukenhuisje | Park | Omgeving | Foto's | Reserveren | Route | Links | Sitemap

Zoek

Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu